1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Історії двох перемжців Social Impact Award Ukraine 2023!

Історії двох перемжців Social Impact Award Ukraine 2023!

Як і обіцяли, ділимося ще двома історіями переможців Social Impact Award Ukraine 2023! Дізнайтеся про ще два неймовірні проєкти, які здобули фінансування для реалізації своїх ідей! Видала Громада — це […]

Як і обіцяли, ділимося ще двома історіями переможців Social Impact Award Ukraine 2023! Дізнайтеся про ще два неймовірні проєкти, які здобули фінансування для реалізації своїх ідей!

Видала Громада — це онлайн-сервіс, який допомагає авторам залучати фінансування, забезпечує друк та логістику до книгарень за відсоток зібраних коштів. Хоча розробка платформи зайняла більше часу, ніж очікувалось, на сьогодні 70 авторів вже подали заявки та чекають на запуск. В планах,що після запуску платформи ці автори зможуть отримати підтримку для реалізації своїх книжкових проєктів.

TreeD — соціальне шкільне підприємництво з використанням 3D-друку. Проєкт реалізується у ліцеї в Пустомити, Львівської області. З початку січня 2024 року громадська організація «Не мрій, а дій» виготовила понад 200 одиниць сувенірної продукції. Частину з них продали, а отримані кошти підуть на купівлю роботів для школи. Інші сувеніри використовували як подарунки під час заходів, наприклад, «Тижня безпеки» в школі. За 5 місяців діяльності було проведено 3 майстер-класи з розмальовування 3D-фігурок.

Якщо ви бажаєте долучитись до спільноти переможців Social Impact Award, закликаємо вас заповнити анкету на участь до 31 травня за лінком нижче, час ще є, проте покваптеся!

More great articles