1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Відкрито реєстрацію на Social Impact Award Ukraine 2024!

Відкрито реєстрацію на Social Impact Award Ukraine 2024!

Ну що ж, провели Kick Off SIA UA 2024! Дякуємо всім, хто долучився. І нагадуємо, що ми зберегли запис етеру у FB School of ME, тож дивіться, якщо пропустили. А […]

Ну що ж, провели Kick Off SIA UA 2024! Дякуємо всім, хто долучився. І нагадуємо, що ми зберегли запис етеру у FB School of ME, тож дивіться, якщо пропустили.

А тепер до головного! Ми оголошуємо реєстрацію на Social Impact Award Ukraine 2024 відкритою!

Social Impact Award – це найбільший соціо-бізнесовий інкубатор для молоді в Європі. А School of ME наразі 5-ий рік поспіль реалізує цей проєкт в Україні!

–>Що це означає?
В період 12/04/2014 – 31/05/2024 подавайте заявки для участі у відборі на сайті SIA Ukraine – анкета та всі умови вже відриті!

–> Що за відбір?
10 команд, які запропонують свої стартап-ідеї буде обрано на 3-місячне навчання-інкубатор. Це дасть можливість молодим підприємцям/ницям безкоштовно отримати супровід менторів, знання та практичні навички! А ще – шанс стати одними з трьох переможців: нагороду 1500$ та квиток на фінал SIA 2024 у Німеччині!

–> Як подати заявку?
Створіть ідею соціального бізнесу та бізнес команду, заходьте на сайт SIA Ukraine в розділ «Подати заявку»!
Посилання: https://ukraine.socialimpactaward.net/apply-for-support/

В наступних публікаціях про проєкт розкажемо детальніше про етапи навчання та поділимось історіями наших випускників, тож stay tuned

P.S. Ми вже готові разом з вами трансформувати суспільство та бізнес, а ви?