1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Етапи відбору SIA Ukraine 2024

Етапи відбору SIA Ukraine 2024

Що ж, поки триває подача заявок на Social Impact Award Ukraine 2024, розповімо вам більш детально про етапи відбору до SIA: Перевірка відповідності вимогам. Команда SIA уважно розглядає всі заявки, […]

Що ж, поки триває подача заявок на Social Impact Award Ukraine 2024, розповімо вам більш детально про етапи відбору до SIA:

  1. Перевірка відповідності вимогам. Команда SIA уважно розглядає всі заявки, щоб переконатися, що вони відповідають формальним критеріям (про це ми нещодавно знімали відео на сторінці, а також детальні критерії вказані на сайті подачі заявки). Тільки так ми забезпечуємо рівні умови для всіх учасників!

2. Відбір членів журі. Наше журі – це експерти з приватного, державного та неприбуткового секторів, які оцінюють заявки на основі визначених критеріїв оцінки. Вони допомагають визначити найкращі ідеї для подальшого розвитку!

3. Анонс фіналістів. Після ретельного відбору команда у червні SIA Ukraine публічно оголошує фіналістів, які отримають можливість пройти інкубацію своїх проєктів протягом 3-х місяців. Навчання триватиме під супроводом менторів та бізнес-експертів.

4. Зворотній зв’язок по заявці: Всі заявники отримають зворотній зв’язок, навіть ті, хто не став фіналістом. Це важливо для їхнього розвитку та підготовки до майбутніх конкурсів!

Тож, нагадуємо, що до 31/05/2024 ви маєте можливіть подати заявку на участь. Щоб зробити це або ж дізнатися більше, переходьте до розділу сайту “Про етапи подачі заявки”, або ж одразу за посиланням: