1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Залишося 7 днів, що подати заявку на SIA Ukraine 2024!

Залишося 7 днів, що подати заявку на SIA Ukraine 2024!

Час біжить так швидко! Залишилося лише 7 днів для того, щоб подати заявку на SIA Ukraine 2024! Тож, нехай це буде знаком для тих, хто сумнівався чи подаватися! І нагадуванням […]

Час біжить так швидко! Залишилося лише 7 днів для того, щоб подати заявку на SIA Ukraine 2024!

Тож, нехай це буде знаком для тих, хто сумнівався чи подаватися! І нагадуванням для тих, хто ще не завершив свою заявку на сайті!

Нагадуємо вам умови подачі:

1. Щоб гарантувати, що наші пропозиції будуть орієнтовані на молодь, всі члени основної команди повинні бути віком від 14 до 30 років.

2. Ми вітаємо як ідеї, які ще не були реалізовані, так і ідеї на ранній стадії реалізації. Однак, ідеї на ранній стадії реалізації можуть бути подані лише в тому випадку, якщо проєкт був заснований після 1 січня минулого року.

3. Проєкти-заявники не повинні отримувати значне офіційне фінансування на момент подачі заявки. Під цим розуміються офіційні гранти із зовнішніх джерел, які перевищують 6 000 євро (наприклад, ангельські інвестиції, гранти, призові гроші тощо).

4. Заявник не може брати участь в інкубації SIA з тією ж ідеєю, з якою він вже брав участь або вигравав Social Impact Award в попередні роки.

Ми вже із захопленням чекаємо на момент, коли будемо знайомитися з вашими ідеями!

Реєструйтеся на SIA Ukraine 2024, щоб потрапити на найбільший соціо-бізнесовий інкубатор для молоді в Європі

Посилання для реєстрації:

More great articles