Оголошення фіналістів Social Impact Award 2024

Оголошення фіналістів Social Impact Award Ukraine 2024

Цієї неділі 30 червня о 12:00 відбудеться прямий етер, де буде оголошено фіналістів Social Impact Award Ukraine 2024

Вже зовсім скоро відбудеться оголошення фіналістів відбору Social Impact Award Ukraine 2024!

З цієї нагоди анонсуємо подію – прямий етер, який проведе проджект-менеджерка School of ME та координаторка Social Impact Award Ukraine 2024 Аліна Кізлевич!

В неділю 30 червня о 12:00 за київським часом відбудеться прямий етер, де координаторка Social Impact Award Ukraine 2024 та проджект-менеджерка Аліна Кізлевич розповість про цьогорічний відбір SIA і найголовніше – оголосить фіналістів. Всі охочі можуть долучитися, щоб дізнатися імена та назви команд тих, хто проходить до наступного етапу, до ікубації SIA і вже незабаром розпочнуть інтенсивне навчання спонсороване для команд і отримають шалений досвід і навички із ведення та створення соціального підприємництва та з підтримкою менторів SIA Ukraine 2024 розвинуть свої стартапи, щоб позмагатися за супер квиток на щорічний саміт SIA Global в Нічеччині.

Social Impact Award – це найбільший соціо-бізнесовий інкубатор для молоді в Європі. А School of ME наразі 4-ий рік поспіль реалізує цей проєкт в Україні!

Нагадуємо, що до кінця травня охочі подавали заявки на участь в програмі. Зрештою, 10 команд, які пропонували свої стартап-ідеї буде обрано на 3-місячне навчання-інкубатор. Це дасть можливість молодим підприємцям/ницям безкоштовно отримати супровід менторів, знання та практичні навички! А ще – шанс стати одними з трьох переможців: нагороду 1500$ та квиток на фінал SIA 2024 у Німеччині!

Тож, цієї неділі о 12:00 запрошуємо долучитися всіх бажаючих, щоб почути наживо про цьогорічний етап відбору та дізнатися хто ж команд потрапить до інкубації SIA та матиме шанс отримати глобальні знання та досвід цьогоріч!

Посилання на подію залишимо нижче та в соціальних мережах School of ME!

https://www.facebook.com/share/nQNYWHeM76quZ3vq/

Графік
30 Червня @ 12:00 - 13:30
Реєстрація
Зареєструватися
Language
Українська