1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Історії переможців Social Impact Award Ukraine 2023

Історії переможців Social Impact Award Ukraine 2023

Ми хочемо надихнути вас історіями переможців Social Impact Award Ukraine 2023! Минулого року 5 соціокультурних стартапів отримали кошти на реалізацію своїх ідей. Впевнені що успішний досвід надихає, саме тому ділимось […]

Ми хочемо надихнути вас історіями переможців Social Impact Award Ukraine 2023! Минулого року 5 соціокультурних стартапів отримали кошти на реалізацію своїх ідей.

Впевнені що успішний досвід надихає, саме тому ділимось їх історіями!

MAM (Make Amazing Motherhood) — ініціатива з м. Чернігів, яка створює простір для жінок у декреті, де вони можуть отримувати підтримку та послуги для полегшення материнства. За рік після програми вони співпрацювали з 246 клієнтами, надали гуманітарну допомогу 70 і психологічну допомогу 53 особам.

Pe-sick — соціальний проєкт зі створення реабілітаційного хабу для собак із психологічними хворобами, спрямований на підготовку собак-помічників для ветеранів війни. Незважаючи на епідемію сказу у Львові, вони продовжують свою роботу. Також, нещодавно Pe-sick запустили сайт, який ще ніде не анонсували, тож ділимося з вами екслюзивною інформацією!

Сита Нація — проєкт, що бореться з бідністю через соціальний бізнес, зокрема шляхом вирощування курчат та віддаванням частини на допомогу ВПО. За короткий період роботи вони допомогли 9 сім’ям і планують допомогти ще 20 до кінця літа.

Ще про 2-х переможців SIA Ukraine 2023 розповімо в наступному дописі.

А якщо і ви бажаєте долучитись до спільноти переможців SIA Global — то ще встигаєте заповнити анкету на участь до 31 травня за лінком нижче

Instagram сторінка ініціативи MAM- https://www.instagram.com/mam_community?igsh=NjdzNjNiZ2FxeTE0

Сайт реабілітаційного хабу Pe-sick – https://pe-sick.com/

More great articles