1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Стаття від медіа "Сенсор" про успіх учасників SIA Ukraine

Стаття від медіа “Сенсор” про успіх учасників SIA Ukraine

Історії успіху учасників SIA Ukraine надихають! В новій статті від медів “Сенсор” ви зможете дізнатись історії трьох соціально-культурних стартапів, які отримали міжнародну підтримку. Ми поспілкувалися зі засновниками стартапів Максимом Тодоровим, […]

Історії успіху учасників SIA Ukraine надихають! В новій статті від медів “Сенсор” ви зможете дізнатись історії трьох соціально-культурних стартапів, які отримали міжнародну підтримку.

Ми поспілкувалися зі засновниками стартапів Максимом Тодоровим, Георгієм Акімовим та Оксаною Бриндзак про їхній досвід. Зокрема про те, який шлях вони пройшли від ідеї до навчання і процесу втілення роботи. Поговорили і про актуальність цих задумів та їхню роль у сьогоденні.

Матеріал вийшов насиченим та цікавим, тому радимо прочитали його всім. І тим, хто вже пройшов свій шлях в SIA, щоб згадати як це було. І тим, хто лише планує чи задумується подати заявку на участь, щоб дізнатися більше про перспективи, надихнутися і наважитися на цей крок!

Нагадуємо, що цьогоріч SIA Ukraine також готова підтримати 10 молодих команд. Заявку на участь можна подати до 31 травня!

Всі посилання чекають на вас трохи нижче, зазирайте!

Читайте матеріал від медіа “Сенсор” за посиланням!
Подавайтеся на участь в Social Impact Award Ukraine 2024!

More great articles