1. Домашня сторінка
  2. Новини
  3. Оголошено переможців Social Ompact Award Ukraine 2024

Оголошено переможців Social Ompact Award Ukraine 2024

Зустрічайте ПЕРЕМОЖЦІВ Social Impact Award 2024 в Україні! Щойно 8 команд соціальних стартапів з усієї України з хвилюванням презентували свої проєкти перед журі конкурсу та дізнались хто з них отримує […]

Зустрічайте ПЕРЕМОЖЦІВ Social Impact Award 2024 в Україні!

Щойно 8 команд соціальних стартапів з усієї України з хвилюванням презентували свої проєкти перед журі конкурсу та дізнались хто з них отримує довгоочікуваний приз і квиток на SIA Summit!

3 переможці SIA Ukraine за рішенням журі виграли фінансову підтримку у розмірі 1500$

  • TTYou Package (1 місце) — екологічне рішення багаторазових упаковок для піцерій.
  • Мурашник (2 місце) — молодіжний центр з гейміфікованими навчальними програмами для молоді.
  • HomeGarden (3 місце) — інноваційний застосунок для того, щоб почати вирощувати овочі вдома.

Окремий “приз глядацьких симпатій” за результатами онлайн-голосування (community voting) та призом у 500$ отримав ще один проєкт:

  • Social wave — івент-агенція, що планує проводити постійні заходи та творити інтерактивний простір для молоді у Дніпрі.

Щиро вітаємо усіх переможців, дякуємо нашим учасникам за активний пітчинг і бажання розвивати соціальний бізнес в Україні!

Радіємо, що відтепер спільнота #SIA поповниться новими випускниками, частина з яких (усі 4-ро переможців) ще й розповість про українські стартапи світу на фінальному саміті SIA у Німеччині!

Дякуємо за уважний погляд та питання нашим журі, ведучому Yura Stepanets та партнерам, які вірять в українську молодь та підтримую її ініціативи

Проведення Social Impact Award Ukraine 2024 стає можливим завдяки підтримці Western NIS Enterprise Fund, SAP та Ukrainian Social Venture Fund.

До зустрічі на #SIA 2025!

More great articles